středa 2. prosince 2009

Regenerace

Účinná regenerace omlazuje tělo. Kromě zdravé stavy a dostatku kvalitních tekutin je vhodné využívat různé procedury, které také pomáhají omlazovat organizmus.

Masáže – regenerační nebo zdravotní masáže mají na regeneraci těla poměrně silný účinek. Masáž pomáhá odstranit nahromaděné tělesné napětí, které se v těle koncentruje v důsledku stresu z uspěchaného životního stylu.

Dalším typem masáže je lymfatická masáž. Pomocí speciální masážní techniky se z těla odstraňuje přebytečná lymfatická tekutina. Díky lymfě se tělo zbavuje toxických látek a dalších produktů metabolizmu. Lymfatická masáž má tedy zdravotní a detoxikační účinky, zároveň napomáhá k celkovému omlazení.

Vhodným doplňkem pro péči o tělo a pleť je kosmetika. Jsou to pleťové masky, které napínají a oživují unavenou pokožku. Mechanický peeling nebo také diamantová mikrodermabraze odstraňuje z pleti vrstvy starých a mrtvých buněk. Zároveň pleť masíruje a zlepšuje její prokrvení.

Jedinečnou novinkou v omlazení je IPL neboli intenzivní pulsní světlo. Intenzivní světelný puls se používá k tzv. foto depilaci. Dalším účinkem pulsního světla je odstranění pigmentových skvrn a viditelných žilek.

1 komentář:

  1. Min erfarenhet av att arbeta med Mr Pedro (A Loan Officer) var ett nöje. Han var helt uppenbar om kostnaderna och om affären var ekonomiskt rimlig. Faktum är att när jag förklarade min situation rådde han mig att inte refinansiera om inte de nuvarande villkoren förbättrades trots att det kostade honom affärer. När han senare kontaktade mig om en bättre affär, hoppade jag på det eftersom han hade förtjänat mitt förtroende. "Definitivt fick mig att känna mig säker på att jag arbetade med ett fantastiskt låneföretag / bra affärsperson som kände till sitt värde av affärsområden.
    Jag kommer att råda alla här som letar efter någon form av lån att kontakta Mr Pedro eftersom han och hans företag hjälpte mig med ett lån på 2% vilket var mycket imponerande.
    Jag fick Mr Pedro att kontakta Office Email på .... pedroloanss@gmail.com

    OdpovědětVymazat